Mekaniska tangentbord is the shit!

by marketingMartin on 20 maj 2010

Har du tänkt på att en av de saker som du tar i mest tid av din vakna tid är ditt tangentbord. Då vore det väl smart att lägga lite extra pengar för att få ett tangentbord cremé de la créme. Ett tangentbord som är så perfekt och som reagerar prickfritt på varje knapptryckning (och som kan känna av flera knapptryckningar samtidigt). Helst genom ett ge ifrån sig det perfekta klicket och känslan. Jag pratar inte om ett tangentbord du köper för 29 kr på Clas Ohlsson. Jag pratar naturligtvis om svindyra mekaniska tangetbord.

Här är en sjukt bra video som illustrerar skillnaden mellan några av världens bästa mekaniska tangentbort. Såväl underhållande som informationsrik:

Ps. Själv har jag precis beställt ett mekaniskt 87-knappars Filco tangentbord med ”brown cherry switches” från den thaiwanesiska sajten armygroup.com.tw (tack Google translate som hjälpte mig att genomföra köpet)..

Sprid peace, happiness och denna artikel via:
  • Facebook
  • TwitThis
  • Pusha
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Bloggy
  • del.icio.us
  • Maila artikeln!

{ 3 comments… read them below or add one }

Gee 02 juni 2010 kl. 09:52

Kul video! Dock vet jag inte vad Thaiwan är för land. Menar du möjligtvis Taiwan? Eller är Thaiwan en liten ö mellan Taiwan och Thailand?

Rentz 21 juni 2010 kl. 10:10

För framtida köp rekommenderar jag the Keyboard Company i UK (http://www.keyboardco.com), mycket kunniga och tillmötesgående.

marketingMartin 13 juli 2010 kl. 04:45

Uppdatering: Mitt tangentbord som jag beställt från Taiwan kom aldrig fram till mig. Men PayPal gjorde så att jag fick pengarna tillbaka. Ska prova Rentz förslag nästa gång..

Leave a Comment

Previous post:

Next post: