Tips på 5 bra datortidningar

by marketingMartin on 26 mars 2010

Efter en veckas hårt kodande känns det skönt att det snart blir helg. Då hoppas jag hinna läsa 3 nya tidningar jag fått under veckan.

1. .NET

Tidningen .NET firar nr 200 och med tidningen följde de här coola 3D-bilderna då vissa delar av tidningen innehåller 3D. Ni ser ju själv hur glad jag blev! 🙂 Man får även reda på hur man själv skapar 3D-bilder i PhotoShop.

2. WebDesigner

Engelska WebDesigner håller alltid hög klass (förutom i förra numret när de gjorde tabben att visa logotypen för WordPress på omslaget med fel dubbel-v). Senaste numret innehåller en hel del smarrigt om jQuery.

3. Search Marketing Standards

Jag hoppas även hinna med att läsa alla SEO:ares våta dröm – Search Marketing Standards – som har betydligt bättre innehåll än vad den ser ut att ha. SMS är faktiskt oftast väldigt ful men innehåller alltid intressant djupläsning om allt som handlar om SEO och SEM.

Datortidning 4 + 5

Två bra svenska datortidningar jag vill tipsa om är så klart MacWorld för alla er som älskar Mac, och slutligen Internetworld för alla er som vill tjäna pengar på nätet.

Bonus-tips

När det gäller tjäna pengar på nätet kan jag även tipsa om internetmarknadsföraren Bards nya projekt.

Sprid peace, happiness och denna artikel via:
  • Facebook
  • TwitThis
  • Pusha
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Bloggy
  • del.icio.us
  • Maila artikeln!

{ 1 trackback }

Min första mille — Jonny Elofsson
26 mars 2010 kl. 17:07

{ 2 comments… read them below or add one }

Nicklas Jarnesjö 27 mars 2010 kl. 19:57

Alltid intressant med bra tidningar. Jag fastnade särskilt för ”WebDesigner”. Vart köper du tidningarna? Någonstans på nätet för jag hittade den inte på Tidningsbutiken.se eller Tidningskungen.se. Är det Pressbyrån?

marketingMartin 27 mars 2010 kl. 21:14

Finns på vissa stora Pressbyråer men jag prenumererar. WebDesigner är en englesk tidning men jag kommer inte ihåg adressen. Googla!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: